Groener gras
oktober 30, 2022
Forward bedankt!
november 26, 2023
 

Het besluit om te gaan stoppen met keepen was er eentje die niet makkelijk was om te nemen. Ik heb naar mijn lichaam geluisterd en zodoende het besluit genomen om te gaan stoppen om elke week in het doel plaats te nemen.

Het was door een niet nader te noemen pandemie van de laatste jaren moeilijker om te blijven trainen en zodoende fitter te blijven, en natuurlijk werkt de leeftijd op enig moment ook tegen je. De blessures duren (veel) langer om te herstellen als in je jeugdige jaren :-). Maar om op zo’n manier afscheid te mogen nemen bij een voetbalclub als OZW is mooi.

Het was toch onverwachts dat dit afscheid op deze manier was uitgezet/bedacht en misschien zelf wel met een klein bedankje richting de tegenstander (Gruno) die voor deze bewuste zondag 14-05-23 geen representatief elftal op de been konden krijgen. En het feit dat het 2de weer een weekendje vrij was.

Zo konden diegenen die dit hadden bedacht een “oefen”wedstrijdje tussen het 2de en 3de opzetten. De ochtend begon zoals zovele zondagen: kantine openen, koffie zetten en toch maar wat gehaktballen in de jus warm maken want ook CB speelde deze zondag met alle teams thuis.

Het schoot een klein momentje even door mijn gedachte dat dit de “laatste” thuis wedstrijd was voor mijn persoontje. Maar er geen moment aan gedacht dat er zo over “mijn”afscheid was nagedacht.

Ik wil een ieder die hier aan mee heeft gewerkt, zo’n beetje heel OZW behalve ik :-), hartelijk bedanken voor dit mooie afscheid. Maar zoals iedereen al wel heeft gehoord is het geen definitief afscheid, ik blijf trainen en kom zeker kijken bij wedstrijden. Ook zal ik achter de bar mijn dingen blijven doen met hulp van de vrijwilligers. En tot slot zal ik als het nodig is en de leiders hebben er vertrouwen in de keepershandschoenen nog weleens aan trekken.

Leve OZW!
(an)Dré