BPZ in the spotlights
oktober 27, 2018
Passie
februari 4, 2019
BC

Sponsor in the spotlights

H Onze Stersponsors maken het mogelijk net dat extra’s te doen binnen de club, vooral sociale en maatschappelijke activiteiten. In deze editie van SITS: Brainconsultant, van onze legendarische alleskunner Marc Ligeon. Hij wijst mensen de weg zowel zakelijk als voetbaltechnisch.

“Wij kiezen bewust voor bewezen kwaliteit: onze kandidaten zijn hbo’ers en wo’ers met minstens drie jaar werkervaring. Zij kiezen bewust voor u. U kiest zelf, geholpen door onze specialistische ervaring op vakgebieden als Finance & ICT en de geduldige voorselectie die we voor u maken. Met ruim 15 jaar ervaring in het detacheringswezen komen wij tot de volgende redenen waarom Brainconsultant u de beste kandidaten weet voor te stellen. Want daar gaat het toch om?

Vier sterke punten van Brainconsultant

1) Wij zijn een relatief klein bureau wat ons de ruimte biedt om persoonlijk maatwerk te creëren zonder extra kosten voor u als opdrachtgever. Wij kunnen scherpe tarieven bieden door onze lage overheadkosten. Voor u levert het een hoge kwaliteit op voor een lage prijs.

2) Ons kandidatenbestand etaleren wij online in onze Etalage. De kandidaten profielen zijn kosteloos te bekijken en u kunt kandidaten zelf met één druk op de knop uitnodigen voor een sollicitatiegesprek. Mocht u toegang willen tot deze profielen, dan voorzien wij u van inloggegevens waarbij u op onze website www.brainconsultant.nl kunt inloggen.

3) Brainconsultant hanteert een ‘no-cure-no-pay’ principe. Kortom; het kost u niets wanneer u de door ons voorgestelde kandidaat niet in dienst wilt nemen.

4) Brainconsultant heeft als thuisbasis het Tradecenter Groningen, als het gaat om communicatie en creativiteit het kloppend hart van Groningen. Door deze dynamische werkomgeving met meerdere jonge ICT bedrijven en via het netwerk van onze gedetacheerde medewerkers komen wij in contact met kandidaten die voor een ander moeilijk te bereiken zijn.

Onze Missie

Bemiddelen, meedenken, kandidaten voorstellen die echt het verschil gaan maken. Op een manier die past bij deze tijd. Zodat onze opdrachtgevers – die vaak al weten wat ze willen – snel & soepel verder kunnen en klaar zijn voor de toekomst. Dat verwacht je toch van een goede consultant? Maak gebruik van al onze ‘voorkennis’ en onze degelijk voorselectie. Kies zelf. Vernieuwend bezig zijn als recruitmentbureau, hoe gaat dat in de praktijk? Voorbeelden van onze kijk op Werving & Selectie. ‘Anders dan anders’, maar eigenlijk heel erg logisch:

1) Brainconsultant werkt op ‘No Cure, No Pay’ basis – ook bij Detachering.

2) Razendsnelle service – een inhoudelijke reactie binnen 48 uur na uw aanvraag.

3) Kwaliteit, inlevingsvermogen, de perfecte match waar u recht op hebt.

4) No-nonsense, open en professioneel, want geheimzinnigheid is er al genoeg.

5) Eigentijds: ZZP-bemiddeling; want geen talent mag verstopt blijven

Meer Weten? Zoek je personeel ICT/Finance of een baan ICT/Finance;

Brainconsultant

Moermanskweg 2-19

9723 HM Groningen

www.brainconsultant.nl