Nico veel te zwaar
september 16, 2018
Brainconsultant in the spotlights
november 26, 2018

Auteur

BPZ

Sponsor in the spotlights

H Onze Stersponsors maken het mogelijk net dat extra’s te doen binnen de club, vooral sociale en maatschappelijke activiteiten. In deze editie van SITS: BPZ, dé betrouwbare specialist op het gebied van complete binnendeurconcepten en wederom Stersponsor voor het seizoen 2018/2019!

BPZ manifesteert zich als totaal ontzorger op het gebied van (binnen)kozijnen, deuren, hang- en sluitwerk en het hier bijkomend onderhoud. Samen met onze klanten en partners willen wij een breed scala aan projecten realiseren. Innovativiteit, oplossingsgerichtheid en flexibiliteit staan daarbij hoog in het BPZ-vaandel.

In 1993 nam Thijs Zomer handelsonderneming de Rooij te Groningen over. Het begin van de firma Bouwprodukten Zomer. Door verschillende overnames ontwikkelde BPZ zich van een handel in bouwprodukten tot een totaalleverancier van (binnen)kozijnen, deuren hang- en sluitwerk en bijkomend onderhoud in 2018!

Inmiddels heeft BPZ de diverse organisaties (BPZ, Oldenburg Deurbewerking, Van Vuuren, Deurplus en Harryvan) op elkaar afgestemd. BPZ als conceptmatige deurenverkoper, Harryvan als kozijnenfabrikant, Van Vuuren als producent van kwaliteitsdeuren. Oldenburg Deurbewerking als onze machinale die de deuren op maat maakt en als kers op de taart Deurplus als servicepartij die na oplevering het stokje overneemt). Alle bedrijven met een eigen identiteit maar met hetzelfde doel; met veel plezier en enthousiasme hun concept in de markt zetten, ieder op zijn eigen manier.

Het beleid is afgestemd op het innoveren van producten en concepten. Het continue willen verbeteren is een geïntegreerd onderdeel van ons ondernemerschap, waarbij creativiteit en durf tot vernieuwing de boventoon voeren. Het verminderen van de belasting op het milieu loopt als een rode draad door onze bedrijfsvoering heen

Enkele voorbeelden van projecten waar BPZ een bijdrage aan heeft geleverd: - Pieter Baan Centrum te Almere - Noordzuidlijn te Amsterdam - Coolblue XXL te Den Haag - Afsluitdijk Wadden Center - Atrium Torens te Amsterdam - Paviljoen This is Holland te Amsterdam

BPZ, Wij denken deur! Deuren, hang- en sluitwerk, Kozijnen, Beglazing, Concepten, Projecten.

Meer Weten? Adresgegevens BPZ: Industrieweg 38 - 9403 AB Assen - Tel: 0592-544114 info@bpz.nl - www.bpz.nl