Sukkel
september 5, 2021
Ik ben voetballer!
november 15, 2021
 

Het seizoen 2021-2022 gaat van start. We hebben een bijzonder seizoen achter de rug. In het seizoen 2020-2021 hebben we een enkele wedstrijd mogen spelen en daarna moesten we een andere invulling geven aan onze woensdagavond en zondagmorgen. Het gemis werd met allerlei andere initiatieven opgevangen. Met de mogelijkheden die er waren zorgden we ervoor dat we elkaar niet uit het oog zouden verliezen.

Toen de mogelijkheden er waren om met beperkingen de training weer op te pakken werd dit met veel enthousiasme onthaalt. Er werden superleuke trainingen bedacht. Helaas werden de mogelijkheden om samen tegen een bal te trappen en elkaar te ontmoeten weer noodgedwongen teruggedraaid. Gelukkig konden we voor de zomer toch weer de trainingen hervatten en nog leuker: we kregen de mogelijkheid om een partijtje te spelen. Het enthousiasme droop eraf en de groep groeide weer langzaam. Ik ben er trots op hoe deze moeilijke en bijzondere tijd door jullie is ingevuld. In de contacten die ik in deze tijd met menigeen van jullie heb gehad heb ik het OZW-gevoel nooit gemist.

Nu hebben we onze eerste wedstrijd alweer gepeeld en niet de minste. We hebben de strijd om de Jan Seiffers bokaal achter de rug. Het was wederom een prachtige wedstrijd en ochtend. Marion Seiffers, die helemaal uit Rotterdam was gekomen om de bokaal te overhandigen nadat ze ook voor de wedstrijd nog iets over haar vader en haar jeugd had verteld in de middencirkel. Ook sprak ze haar hoop uit dat het 3e dit keer eens als winnaar van het veld zou lopen. Na al die jaren zou dat wel verdiend zijn, was haar ingefluisterd. Helaas voor het 3e, maar na een superspannende wedstrijd was dit niet het geval. De beslissing moest vallen door middel van strafschoppen die de spelers van het 2e knalgoed inschoten. Alle elementen die Jan Seiffers ooit benoemde waren aanwezig in deze wedstrijd.

Gezien het spel van beide ploegen belooft dat veel voor het komende seizoen. Zoals Errol, als leider van het 2e, via een videoboodschap liet weten, gaat het 3e een mooi seizoen tegemoet als ze zo spelen als tegen het 2e. Gezien de uitstekende kwaliteiten van het 2e gaan ook zij er zeker een goed seizoen van maken. We hebben twee teams die heel goed weten hoe het spel gespeeld moet worden met individuele klasse en teamspirit.

Laten we hopen dat een virus geen roet in het eten gooit en dat er weer gewoon gesport kan worden en we een volledige competitie kunnen spelen. Naast het voetbal hoop ik ook dat we weer onze gebruikelijke activiteiten kunnen organiseren. Wat hebben we dat gemist. Maak er een mooi seizoen van mannen!

LEVE OZW!

De voorzitter