OZW wint hoofdprijs op sterk bezet 7×7 toernooi van GRC
juli 16, 2018
Nico veel te zwaar
september 16, 2018

Auteur

Wouter Warnaar

We gaan weer los

H Iedereen weer gezond en wel van vakantie weergekeerd. En een lekker nieuw seizoen voor de voetbalboeg. De zo langzamerhand traditionele en nuttige elftalbesprekingen zijn met succes gevoerd en de doelstellingen voor het komende seizoen zijn vastgesteld. Een nieuw seizoen waarin wij ook op het 85-jarig bestaan af gaan stevenen. De jubileumcommissie was al aangesteld en zal er geen gras over laten groeien en voo een spetterende viering gaan zorgen. Waar ook geen gras over groeit zijn trouwens de velden. Door de droogte liggen ze redelijk steppeachtig bij en ze mogen dan ook iig tot 14 september niet bespeeld worden. Daardoor kon ook de wedstrijd om de Jan Seiffersbokaal helaas geen doorgang vinden. Staat gepland voor later in het seizoen.

De KNVB was zo aardig om beide elftallen tegelijk thuis te laten spelen, tot grote vreugde van ons allen. Het brengt echter wel met zich mee, dat er om de 14 dagen vier elftallen tegelijk de kantine gaan bevolken. En dat vraagt om een goede bezetting achter de bar. En dus zijn er mensen nodig die achter de bar de aanwezigen van een natje en droogje willen voorzien. En die mensen zijn er te weinig. Ik doe dan ook een dringend appél op de ozw leden om hun vrouw, vriendin, dochters etc. te vragen om een keer bij ozw op de zondagochtend achter de bar te komen staan. Je kunt daarover contact opnemen met een van de bestuursleden, en intekenen op een van die zondagen.

Over het gelijke speelveld valt op dit moment weinig te melden. CB gaat nu eerst in overleg met de gemeente Groningen over de in het verleden toegezegde subsidieregelingen en dergelijke. Daarna wordt er naar de toekomst gekeken en zullen er afspraken worden gemaakt over de verdere – vooral financiële - gang van zaken.

Dan nog, het bericht bereikte mij pas onlangs, dat op 1 augustus 2012 Siebe-Jan de Witt is overleden. Hij werd 61 jaar. Siebe-Jan was OZW lid, voordat hij naar Zwitserland vertrok, om daar in Rheinau te gaan werken. Hij was een zeer aimabele, humorvolle en positieve persoonlijkheid.

Rest mij, u en de Uwen een mooi seizoen toe te wensen.

Wouter Warnaar, Voorzitter OZW.