Trainen is trainen niet meer
mei 8, 2022
Groener gras
oktober 30, 2022
 
Het seizoen 21/22 zit er weer op. Ook dit seizoen was weer een bijzonder seizoen door de beperkingen die noodzakelijk waren om de COVID onder controle te krijgen. Wedstrijden lagen stil, trainen kon met beperkingen. Wederom lieten jullie zien dat we een hechte club voetbalvrienden zijn met een dosis creativiteit.
 
 

De activiteitencommissie had wederom de uitdaging om alternatieven te bedenken voor onze traditionele activiteiten. Er is weer Cornhole gespeeld onder bezielende leiding van Herman met tijdens de finale een heuse broadcast op initiatief van Paul. Superleuk, bij welke vereniging gebeurt dit nu. Helaas kon ook ons Nieuwjaarsdiner niet doorgaan en heeft de activiteitencommissie een alternatief bedacht die een plekje krijgt in de clubhistorie. Alle leden kregen een pakket thuis met ons eigen biertje en bubbels met wat te knabbelen. En het mooie was dat zij deze bij iedereen thuis afleverden en daarbij onze oude leden niet vergeten zijn. Afstanden speelde geen rol. De verrassende blik van bijvoorbeeld Willem Wolfgang en Henk Ludolphie spraken boekdelen. Complimenten mannen, een beter alternatief was er niet.
Ook de ledenvergadering werd weer goed bezocht en we wisten weer wat het was om met elkaar punten te bespreken, verantwoording af te leggen en nieuwe ideeën aan te brengen. Ook dat ging ons niet slecht af.
En dan natuurlijke het sportieve gedeelte. Ook hier hebben we ons weer laten zien als een leuke, sportieve en goed voetballende vereniging. Er zaten wel uitslagen tussen waarvan je niet vrolijk werd. Deze uitslagen hadden vaak te maken met een tekort aan fitte spelers.
Door Covid is er wel het een en ander veranderd, de vanzelfsprekendheid van vaak trainen en voetballen was even weg. Gelukkig zag je altijd de bereidwilligheid van beide teams om elkaar te helpen. Super!

Maar met een zesde plaats voor zowel het tweede als het derde hebben we het goed gedaan.

We sluiten het seizoen zoals gebruikelijk af met de familie BBQ. Ik hoop velen van jullie daar te treffen.

Leve OZW!